Gyakran feltett kérdések

Szinte minden jelenleg elérhető egy egész napos tanfolyamunk részvételi díja bruttó 30 000 Ft, a kétnapos tanfolyamok 49 000 Ft. Ez alól kivétel a Tandem tanfolyam, melynek díja br. 54 000 Ft.
Minden olyan motorosnak, aki már rendelkezik váltós vagy automata motorra érvényes jogosítvánnyal (tapasztalt) és nem bizonytalan nagymértékben a motorkezelésben, azoknak az 1-es szintű tanfolyamot tanácsoljuk. A Bevezető tanfolyamunkat csak olyanoknak ajánljuk, akik teljesen kezdők, és még soha nem ültek motoron maximum utasként vagy nagymértékben bizonytalanok a motorkezelésben. Bővebb információ a Képzés oldalon.
Az emlékeztetőt a rendszerünk automatikusan időhöz kötve generálja míg a fizetési jóváírások a banki, pénztári bizonylatok kézhezvételekor történik munkaidőben. Így elképzelhető némi átfutási idő de a regisztráció ettől nem törlődik.
Mindenképpen hozni kell: motoros kesztyű, hosszú ujjú alsó és felső ruházat, valamint erősen javasolt a magas szárú cipő használata. Az összes többi kötelező védőfelszerelést (bukósisak és ízületprotektorok) biztosítani tudjuk a helyszínen, ha nincsen saját. Ez alól kivétel a Dirt (terep) tanfolyam ahová olyan váltóruhát javaslunk ami „játszós” és esetlegesen nem féltett ha a nap végére kiszakad, elhasználódik. Minden esetben bőszárú nadrág javasolt, hogy beférjen alá a csuklós térdprotektor és magasszárú cipó/bakancs.
Minden létező olyan vezetéstechnikai szituációt gyakorlunk, amivel egy motoros találkozhat a közúti közlekedés során. Bővebb információ a Képzés oldalon.
Nem, kizárólag csak az általunk biztosított motorokkal lehet részt venni a tanfolyamokon.
Jelenleg elérhető alap tanfolyamaink két teljes naposak. A gyakorló tréningek egy vagy fél nap időtartamúak.
2 fő jelentkezésével már megtartjuk a tanfolyamot. Egyedüli jelentkező esetében fenntartjuk a jogot, hogy új időpontot javasoljunk.
Csak az orvosi alkalmasság miatt feltétel a motoros jogosítvány megléte. Bevezető és terep tanfolyamunkra nem szükséges jogosítvány, az egyetlen feltétel a 14. életév betöltése.
Működésünkben nincs szünet, egész évben megszakítás nélkül hirdetünk meg tanfolyamokat!
Ha nem túl heves vagy viharos az eső, akkor elkezdjük/folytatjuk a tanfolyamot. Esőruhát tudunk biztosítani.
Külső, aszfaltos tréningjeinknél nincs oktatás. Ha a külső hőmérséklet tartósan +3 Celsius foknál alacsonyabb a tanfolyam napján, vagy ha havazik (jeges, latyakos a pálya), akkor az érintett tanfolyami alkalmat elnapoljuk. Terepmotoros (Dirt Track) tréningjeinket ekkor is megtartjuk, kivéve, ha egybefüggően jeges vagy vizes a pálya.
Amennyiben az időjárási körülmények nem felelnek meg vagy nincs meg a megfelelő létszám. Halasztás esetén a jelentkezők későbbi időpontot választhatnak
A 2-es szintű tanfolyamra jelentkezés alapfeltétele az 1-es szint sikeres elvégzése.
A Tandem tanfolyamra jelentkezés alapfeltétele a 2-es szint sikeres elvégzése.
A félreértések, a téves jelentkezések és az emberi tévedések elkerülése miatt. On-line jelentkezési rendszerünk használata egyszerű, könnyen áttekinthető és mindig napra kész.
Az elérhető tanfolyamainkat akár túljelentkezési időszakokban is szeretnénk igazságosan és hatékonyan biztosítani Ügyfeleink részére.
Egy időben csak egy nem-kifizetett érvényes jelentkezése lehet Ügyfeleinknek, de amint befizetésre kerül az éppen érvényes jelentkezés, azonnal lehet jelentkezni egy következő tanfolyamra. A célunk, hogy mindenki számára igazságosan tegyük elérhetővé tanfolyamainkat.
Egy időben csak egy nem-kifizetett érvényes jelentkezése lehet Ügyfeleinknek, de amint befizetésre kerül az éppen érvényes jelentkezés, azonnal lehet jelentkezni egy következő tanfolyamra. A célunk, hogy mindenki számára igazságosan tegyük elérhetővé tanfolyamainkat.
Bizonyos e-mail szolgáltatók vagy levelező programok levélszemétként kezelik a rendszerünk által küldött automatikus e-maileket. Kérjük engedélyezze a tőlünk érkező e-maileket a szolgáltatójánál vagy levelező programjában.
A vásárlástól számított egy évig.
Lemondási időn belül /7 nappal a tanfolyam előttig/ írásban az info@safety-hungary.hu email címen.
Indokolt esetben vagy lemondási időn belül írásban az info@safety-hungary.hu email címen.
Minden tréningen viszont a voucher értékét egyeztetni kell a tanfolyam díjával!
Nem. A fentmaradó összeg creditként szabadon felhasználható későbbi tréningekre.
Kaptam egy Safety-Hungary vouchert ajándékba. Bármilyen tréningre jelentkezhetek vele?