Ajándékutalvány

Szerezz meglepetést Continental Safety-Hungary Motoros Vezetéstechnikai Képzésre szóló ajándékutalványunkkal. Jusson eszedbe az oktatásunk, ha

 • hasznos ajándékot szeretnél adni motoros barátodnak, ismerősödnek vagy
 • úgy gondolod, hogy a családtagod vagy kedvesed motoros tudása még fejleszthető vagy
 • még nem motorozik, de kacérkodik a gondolattal, hogy hamarosan nyeregbe pattan vagy
 • még ennél is tovább menne és megszerezné nálunk a motoros jogosítványát? vagy
 • esetleg a munkatársadat, üzleti partneredet, orvosodat vagy tanárodat lepnéd meg valami nem megszokott ajándékkal, vagy
 • a SZÉP kártyádon maradt lejáró összeg, vagy talán
 • késésben vagy az ajándékbeszerzéssel, hiszen mi már 1 óra alatt is ki tudjuk küldeni a Vouchert, ha telefon közelben vagy és gyorsan tudsz utalni.

Amennyiben jogosítvánnyal lepnéd meg barátodat, családtagodat kérünk a jogsi@safety-hungary.hu email címen vagy a 06-30-377-1074-es telefonszámon Szloboda Tamásnál érdeklődjél. Itt bármilyen összegű utalványt kérhetsz, nincsen előre meghatározva.

Nálunk a névreszóló, 1 évig érvényes ajándékutalvány vásárlás online módon a következőképpen történik

 1. Regisztráld be magad a honlapunkon ide kattintva!
 2. Érvényes regisztrációt követően be tudsz jelentkezni a megadott email címeddel és jelszavaddal. A bal oldali 2. menüpont a Voucher vásárlás, kérlek, ide kattints.http://jelentkezes.safety-hungary.hu/hu/20
 3. Add meg a kedvezményezett nevét és email címét (csak az azonosítás miatt szükséges), válaszd ki az ajándékozandó összeget és rendeld meg a Vouchert. Kérlek, NE jelöld be a "jogosult értesítése..." jelölőnégyzetet, ha az ajándék meglepetés lesz.
 4. A saját email címedre másodperceken belül, automatikusan kapsz egy visszaigazolást a Voucher megrendeléséről, és tudnivalókat a befizetésről a számlaszámunkkal.
 5. Utald el, vagy személyesen a központunkban (1108 Budapest, Kozma u. 3.) 10-24 óra között egyenlítsd ki készpénzben, bankkártyával vagy SZÉPkártya Szabadidő „zsebe” terhére a Voucher összegét.
 6. A pénz beérkezését követően emailen kapod meg a Vouchert, amit kinyomtatva át tud adni a kedvezményezettnek.

A Voucher nem egy konkrét időpontra és tanfolyamra szól! Az ajándékozott 1 éven belül tudja felhasználni tetszőlegesen, valamelyik képzésünk díjának kiegyenlítésére részben vagy egészben, amennyiben a Voucheren szereplő email címmel jelentkezik a kiválasztott oktatásra.

Ha lenne még kérdésed, kérlek, hívj bátran a +36 30 670 8592 számon, szívesen segítünk szóban is az ajándék sikeres és gyors megvásárlása érdekében!