Ajándékutalvány

Szerezz meglepetést Continental Safety-Hungary Motoros Vezetéstechnikai Képzésre szóló ajándékutalványunkkal. Jusson eszedbe az oktatásunk, ha

 • hasznos ajándékot szeretnél adni motoros barátodnak, ismerősödnek vagy
 • úgy gondolod, hogy a családtagod vagy kedvesed motoros tudása még fejleszthető vagy
 • még nem motorozik, de kacérkodik a gondolattal, hogy hamarosan nyeregbe pattan vagy
 • még ennél is tovább menne és megszerezné nálunk a motoros jogosítványát? vagy
 • esetleg a munkatársadat, üzleti partneredet, orvosodat vagy tanárodat lepnéd meg valami nem megszokott ajándékkal, vagy
 • a SZÉP kártyádon maradt lejáró összeg, vagy talán
 • késésben vagy az ajándékbeszerzéssel, hiszen mi már 1 óra alatt is ki tudjuk küldeni a Vouchert, ha telefon közelben vagy és gyorsan tudsz utalni.

Amennyiben jogosítvánnyal lepnéd meg barátodat, családtagodat kérünk a jogsi@safety-hungary.hu email címen vagy a 06-30-670-8592-es telefonszámon érdeklődjél. Itt bármilyen összegű utalványt kérhetsz, nincsen előre meghatározva. A jogosítvány megszerzése felnőtt képzésnek minősül, más elszámolás alá esik ezért kizárólag készpénzben, bankkártyával vagy utalással lehet fizetni!

Nálunk a névreszóló, 1 évig érvényes ajándékutalvány vásárlás online módon a következőképpen történik

 1. Regisztráld be magad a honlapunkon ide kattintva!
 2. Minden voucher csak ott használható fel ahová vettétek. A budapesti voucherek esetében van lehetőség csak szép kártyás fizetésre.
 3. Érvényes regisztrációt követően be tudsz jelentkezni a megadott email címeddel és jelszavaddal. A bal oldali 2. menüpont a Voucher vásárlás, kérlek, ide kattints.http://jelentkezes.safety-hungary.hu/hu/20
 4. Add meg a kedvezményezett teljes, ékezetes nevét és a használatos email címét (csak az azonosítás miatt szükséges), válaszd ki az ajándékozandó összeget és rendeld meg a Vouchert. A kedvezményezett erről nem fog értesítést kapni!
 5. A saját email címedre másodperceken belül, automatikusan kapsz egy visszaigazolást a Voucher megrendeléséről, és tudnivalókat a befizetésről a számlaszámunkkal.
 6. Utald el, vagy személyesen a központunkban (1108 Budapest, Kozma u. 3.) 15-22 óra között egyenlítsd ki készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP kártyával a Voucher összegét.
 7. A pénz beérkezését követően emailen kapod meg a Vouchert, amit kinyomtatva át tud adni a kedvezményezettnek.
 8. Kérjük tájékoztasd az ajándékozottat, hogy ezzel a Voucher vásárlással Ő már regisztrálva van a rendszerben. Vagyis semmi más dolga nincsen, mint kér egy jelszóemlékeztetőt a Voucheren lévő email címre. Ha sikerült belépnie a fiókjába, akkor a saját adatainál egészítse ki a telefonszámát és a lakcímét. Ez után már kész is van és tud jelentkezni egy tetszőleges tanfolyamunkra.
 9. A Vouchert nem áll módunkban visszavásárolni vagy meghosszabbítani. De lehetőség van az átruházásra lejárat előtt, ha valamiért nem tudja az ajándékozott felhasználni. Azzal, hogy a vásárlás megtörtént ezek a feltételek elfogadásra kerültek így reklamációnak nincsen helye!

A Voucher nem egy konkrét időpontra és tanfolyamra szól! Az ajándékozott 1 éven belül tudja felhasználni tetszőlegesen, valamelyik képzésünk díjának kiegyenlítésére részben vagy egészben. Ha részben használja csak fel az ajándékozott a Vouchert akkor a megmaradt összegről kap egy 90 napig felhasználható kreditet.

Ha lenne még kérdésed, kérlek, hívj bátran a +36 30 421 4940 számon, szívesen segítünk szóban is az ajándék sikeres és gyors megvásárlása érdekében!