Kata

Évek óta próbáltam megtanulni motorozni, de mindig valami közbejött. Egyszer a suliban nem volt elég motor, egyszer bokaszalag szakadásom lett, és kifutottam az időből, de volt, hogy lebeszélni akart egy oktató a nagy ‘A’ motorról, mondván, ez nem nőknek való.

A saját motoromat évek óta csak utasként ismertem, de 2019. szeptemberben a KRESZ után megint lett két évem, hogy sikeresen letegyem a jogsit. A vírus persze ezen lassított, de idén végül a Facebookon láttam, hogy a Safety-Hungary-ben van rutin gyakorló óra, és oda gondoltam, megyek akkor, az  nekem csak használhat!

És milyen jól tettem! Végre egy hely, ahol egészen az alapoktól megmutattak mindent a motorozásról! Ja, hogy például tartani kell térddel! Vagy hogy amerre nézek, arra megy a motor! Mondhatjuk, banális, de az elmúlt években 4 suli után mégis meglepő, miért nem mindenhol tanítják meg a delikvenseket motorozni?!

A Safety-Hungary csapata azon felül, hogy ezek szerint szuper oktatók egy szuper összerakott képzési programmal, nagyon segítőkészek és kedvesek is! Mindig nagyon jó a hangulat, miközben megy a szigorú oktatás és gyakorlás is.

A program egymásra épülő moduljai pedig folyamatosan szolgálnak gyakorlási lehetőséggel és sikerélménnyel is, amiből a megszerzett tapasztalatot az úton aztán aktívan lehet használni.

Csak ajánlani tudom őket mindenkinek, aki szeretne megtanulni motorozni!