Decemberi hírlevél!

Kedves Motoros Barátunk!
Ajándékozz biztonságot párodnak, barátodat, kedves ismerősödnek vagy munkatársadnak, hogy Ő is magabiztosabban motorozzon az utakon!
Karácsonyra kiváló ajándék a Continental Safety-Hungary motoros vezetéstechnikai képzésére jogosító, névre szóló ajándékutalvány, ami jelzi az ajándékozottnak, hogy mennyire fontos számodra az Ő biztonsága!
Az 1 évig érvényes utalvány vásárlását lebonyolíthatod kényelmesen, online módon a foteledből, dugóban araszolás és sorban állás nélkül.
(A vásárlás előtt, kérlek, gondold át, hogy Budapesten, Debrecenben vagy Kecskeméten vennétek igénybe a szolgáltatásainkat!)
Kedvezményes téli vezetéstechnikai oktatás tudatos motorosoknak
A hideg idő beköszöntével sokan elraktuk a motorokat, de azért valljuk be, már most jelentkeznek az elvonási tünetek, hiányzik a motorozás.
Az akciónk azonban nem csak nekik szól, hanem mindazoknak, akik szeretnék frissen tartani és fejleszteni az eddig megszerzett motoros tudásukat.
December 1-től február 28-ig kedvezménnyel lehet részt venni az aszfalt, fedettpályás és terep tréningjeink bármelyikén az elmúlt években megszokottakhoz hasonlóan. A kiírásaink már a kedvezményes árat mutatják.
A tréningeket 2 fő jelentkezése esetén már elindítjuk, amennyiben az időjárás megengedi (kinti aszfaltos tréningeknél feltétel a legalább+3 ºC). A kedvezményeink nem összevonhatóak!
Gyere, motorozz velünk télen is! Készítsd fel magad a következő szezonra!
Árváltozás márciustól
Az infláció és az üzemanyagár emelkedése minket sem hagy érintetlenül, ezért 2023. március 1-től a vezetéstechnikai képzéseink listaárai az 1 napos képzések esetén 2.000 Ft-tal a 2 napos oktatásoknál 4.000 Ft-tal emelkednek
A visszatérő vendégeink kedvezménye természetesen nem változik.
És ne feledd már motoros jogosítvány is szerezhető a Continental Safety-Hungarynél!
További információ az info@safety-hungary.hu e-mail címen, vagy telefonon: 06 30 421 4940
Boldog Karácsonyt és Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánunk!

Üdvözlettel: A Continental Safety-Hungar