Kedvezményes januári és februári tanfolyamok!

Szezonra felkészítő képzések állami támogatással!

Hazánkban egyedül csak a Continental Safety-Hungary tart a téli időszakban is rendszeresen motoros vezetéstechnikai képzéseket azért, hogy a jó idő beköszöntével már felfrissített tudással gurulhassanak a motorosok az utakra.
A motoros balesetek számának csökkentéséért és a közlekedési kultúra javításáért kifejtett erőfeszítéseinket az állami szervezetek is ismerik és elismerik. Ennek köszönhetően a januári-februári tréningjeinken résztvevők oktatási költségeinek egy részét az állam átvállalja, így tovább csökkenthettük a képzési díjainkat.

Az előttünk álló két hónapban esetenként több mint 30%-kal olcsóbban az
1 napos képzések (Gyakorló1, Fedett gyakorló és Terep) ára 24.000 Ft
2 napos képzések (Alap1, Bevezető) ára 39.000 Ft
egységesen hétköznap és hétvégén.

Az akciónk a január 1. és február 28-a között lebonyolított képzésekre érvényes. A kiírásaink már a kedvezményes árat mutatják.

A tréningeket 2 fő jelentkezése esetén már elindítjuk, amennyiben az időjárás megengedi (kinti aszfaltos tréningeknél feltétel a legalább +3 ºC). A kedvezményeink nem összevonhatóak!
Gyere, motorozz velünk télen is! Készítsd fel magad a következő szezonra!

És ne feledd már motoros jogosítvány is szerezhető a Continental Safety-Hungarynél!
További információ az info@safety-hungary.hu e-mail címen, vagy telefonon: 06 30 670 8592

Fedett pálya:

Gyakorolhatjuk az eddig tanultakat. Mindent amit az 1-es szinten elkezdtünk azt itt tovább lehet finomítani sőt a 2-es szint jogosultságának is elengedhetetlen követelménye legalább 2 db ilyen tréning az 1es szint után!

Terep:

Szinte játszva tanulhatod meg próbálhatod ki a motorosok legnagyobb félelmét jelentő megcsúszást! Egyszerű gyakorlatok közben megszokod az érzést és megtanulsz legalább nem pánikolni, idővel pedig higgadtan kezelni az ilyen helyzeteket! FONTOS: Ruházat! Koszos szakad kopik! Az alsó és felső ruházat alá be kell férniük a protektoroknak!

Jelentkezés