Kedvezményes téli vezetéstechnikai oktatás tudatos motorosoknak

Idén szerncsénkre később köszöntött be a hideg idő a garázsba parancsolva a motorok jelentős részét. Már csak a legkitartóbb kétkerekű rajongókkal találkozunk az utakon.

Az akciónk azonban nem csak nekik szól, hanem mindazoknak, akik szeretnék frissen tartani és fejleszteni az eddig megszerzett motoros tudásukat, vagy csak egyszerűen elvonási tünetektől szenvednek.

December 1-től február 28-ig, az elmúlt években megszokottakhoz hasonlóan jelentős kedvezménnyel lehet benevezni az aszfalt és terep tréningjeink bármelyikére: az 1 napos képzéseinken 30.000 Ft helyett 23.000 Ft befizetésével, a kétnaposokon 49.000 Ft helyett 39.000 Ft-ért olyan vezetéstechnikai trükkökkel vértezzük fel a jelentkezőinket, amelyeket a világ 36 országában már több millióan elsajátítottak.

A tréningeket 2 fő jelentkezése esetén már elindítjuk, amennyiben az időjárás megengedi (kinti aszfaltos tréningeknél feltétel a legalább+3 ºC száraz +5 ºC nedves aszfalt). A kedvezményeink nem összevonhatóak és a nem kedvezményes időszakra csak tréning elhalasztás /nem megfelelő időjárás okán a Safety-Hungary által/ miatt vihető át!

Tréning elhalasztás:

  • Amennyiben előreláthatóan az időjárás vagy a pálya állapota nem lesz megfelelő a tanfolyamra előre értesítjük a résztvevőket a várható halasztásról.
  • Amennyiben az időjárás nem egyértelműen előre látható a tanfolyam napjának reggelén dől el hogy megtartható e. Ebben az esetben a helyszínen megbeszéljük a halasztás részleteit és a további lehetőségeket.

Mindkét esetben a hallgató creditet kap melyet később szabadon felhasználhat bármely tréningünkre 90 napon belül.

Gyere, motorozz velünk terepen, aszfalton vagy teremben!


Készítsd fel magad tudatosan a következő szezonra!
Kövesd a rendőr és a mentőmotorosok példáját, akik ebben az időszakban szintén nálunk gyakorolnak!