Ingyenes szintfelmérő

Kedves Motoros Barátunk!

A gondtalan motorozáshoz elengedhetetlen egy jól felkészített motorkerékpár és egy biztos tudással rendelkező motoros. 

A motorja műszaki állapotát rendszeresen ellenőrzi mindenki, de vajon, hogy állunk a motoros tudással? Profi szinten motorozol? Vagy vannak javítandó területek? Megvannak a megbízható alapok, hogy egy magasabb szintre lépjél?

Ha ellátogatsz a Budapest X. Kozma u. 3, sz alatti oktatóközpontunkba a szeptember 16-án 9-17 óra között a Motoros Tudásszint Felmérőnkre, akkor első kézből, szakértő oktatóinktól kaphatsz megalapozott visszajelzést.

A Szintfelmérő ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezz mielőbb a Jelentkezés és ajándékutalvány menüpontra kattintva, és bejelentkezés után válaszd a Tanfolyam típusok közül a Szintfelmérő-t.

A Szintfelmérőn a részvétel érkezési sorrendben történik. 

Nálunk a motorozáshoz a zárt ruházat és a magas szárú lábbeli elengedhetetlen. Motoros védőfelszerelés szintén kötelező, de ha nem hozod a sajátodat, akkor sisakot, könyök- és térdvédőt biztosítunk számodra a tesztkörök alatt. A járműveket a Safety-Hungary biztosítja a megmérettetéshez, de az aktuális palettából a helyszínen kiválaszthatod, hogy melyikkel szeretnél bizonyítani.

A Motoros Tudásszint Felmérésünknek a célja, hogy – kizárólag Neked – adjunk egy megalapozott visszajelzést a motoros vezetéstechnikádról.

Ha a Szintfelmérő után úgy döntesz, hogy benevezel valamelyik tréningünkre, akkor azt a helyszínen kedvezményesen 39.000 Ft-ért (2 napos képzés esetén) illetve 25.000Ft-ért (1 napos képzés esetén) megteheted.

Várunk szeretettel!

A Safety-Hungary csapata